TTSE Versenyek, csapateredmények

2017. év őszi szezonja rendkívül mozgalmasan telt a Tápió Térségi Sportszolgáltató és Életmód Egyesület tevékenységeit illetően. Egy, a Tápiószentmártoni Nagyközség Önkormányzata által meghirdetett civil szervezetek támogatásáról szóló pályázat útján valósulhatott meg az a már közel három éve dédelgetett álmunk, hogy Tápiószentmártonban megszervezhessük az I. Országos MediBall Vándorlabda Csapatversenyt. A verseny a TTSE Sportnapok és Harcművészeti Szeminárium keretein belül zajlott.

2017. október 21-én a Tápiószentmártoni Sportcsarnok és Tanuszoda termeit több mint száz ember látogatta. Az országból 14 gyerek és felnőtt csapat versenyzett. A TTSE gyerek csapata Balogh Boglárka, Balasi Flóra Lili, Bús Karina, Varga Virág Jázmin és Balasi Fanni Kata nagyon szép mozgásának és összetartó munkájának eredményeként összesítésben a 4. helyen zárt, még a felnőtt csapatunk Kiripolszki Attiláné, Király Illésné, Bódiné Adamecz Mária és Tóth Barnabás a 6. helyen végzett.

papp-gréti-mediball-bajnokság-verseny-siker-ttse-érmek-győzelem

Minden távolról és közelebbről (Nyíregyháza, Napkor, Győr, Szeged, Budapest, Csemő, Cegléd, Albertirsa) érkező versenyző és sportoktató hatalmas lelkesedéssel és örömmel vett részt ezen a rendezvényen. A Vándorlabdát végül a napkori és nyíregyházi csapatok vehették át. Célunk többek között egy olyan hangulatú csapatverseny megvalósítása volt, amit az Országunk számos pontján működő MediBall csapatok újra és újra át akarjanak élni. A visszajelzések arra engednek következtetni, hogy ezt sikerült elérni, hiszen kivétel nélkül mindenki úgy búcsúzott tőlünk, hogy „2018-ban ugyanitt találkozzunk!”

A csapatverseny ideje alatt a nézők, résztvevők, érdeklődők betekintést nyerhettek és ki is próbálták a következő sportmozgásokat: mediball, funkcionális edzés, step aerobik, jóga, kettlebell. Közben előadást hallhattak a tudatos mozgás jótékony hatásairól és az egészséges táplálkozás fontosságáról.

2017. október 22-én a Tápiószentmártoni Művelődési Ház adott helyet annak a gyakorlati oktatásnak, amit Szilágyi István a MediBall szakmai igazgatója vezetett. Az oktatás fő témája a mozdulatok mögött rejlő test-lelki állapotok felismerése volt. A résztvevő gyakorló sportoktatóknak ismét olyan összefüggéseket sikerült elsajátítania a mozgás kapcsán, amit biztosan eredményesen tudnak majd felhasználni saját tanítványaik fejlődése érdekében.

Kiemelten szeretnénk megköszönni a TTSE csapat minden tagjának azt az önzetlen segítséget, amivel időt és energiát nem kímélve hozzájárultak a rendezvény megszervezéséhez, lebonyolításához. Szponzorainknak is köszönjük, hogy támogatták ezt a nagyszerű két napot, ezzel is elősegítve az egészségtudatosabb nevelés megvalósulását Tápió Térségünkben!

mediball-bajnokság-verseny-siker-ttse-érmek-győzelem

Vélemény, hozzászólás?